Written by 10:00 Evenimente

Comemorarea funcţionarilor de poliţie căzuţi la datorie

Sîmbătă, 5 iulie curent în Parcul „Valea Morilor” va fi desfăşurată ştafeta combinată consacrată memoriei angajaţilor afacerilor interne căzuţi la datorie.
Pentru a sensibiliza societatea civilă faţă de importanţa acestui eveniment, în ziua de joi, 03 iulie 2014 Academia „Ştefan cel Mare” a organizat o activitate de comemorare a funcţionarilor de poliţie căzuţi în luptele pentru apărarea Independenţei şi Integrităţii Republicii Moldova în primăvara-vara anului 1992, precum şi a poliţiştilor căzuţi la datorie în lupta cu criminalitatea.
În memoria poliţiştilor trecuţi în nefiinţă au fost aprinse 365 de candele şi au fost depuse flori la Monumentul colaboratorilor de poliţie căzuţi la datorie.
La eveniment au participat: conducerea, ofiţerii, subofiţerii şi studenţii Academiei „Ştefan cel Mare”; deputaţi din Parlamentul Republicii Moldova; veterani ai organelor afacerilor interne şi reprezentanţi ai societăţii civile.
În acest context, Academia „Ştefan cel Mare” a Ministerului afacerilor interne invită cetăţenii pentru a fi prezenţi în ziua de sîmbătă, 5 iulie, începînd cu orele 09:00, la măsura supra menţionată.

Close